Dārzeņi rudenī

Žurnāls piedāvā vairāk nekā 50 receptes, ko pagatavot no tradicionālajiem Latvijas rudens sakņaugiem un citiem dārzeņiem - kartupeļiem, bietēm, burkāniem, sīpoliem, kāpostiem, ķirbjiem, kabačiem. Gan kraukšķīgas pankūkas un cepeškrāsnī ceptus dārzeņus ar dažādām garšvielām; gan sacepumus, gan sautējumus ar gaļu un sēnēm; gan saldās un sāļās tartes un kūkas.
 
Žurnāla beigās esam sagatavojuši arī padomus, kādiem ēdieniem paredzētas dažādas ķirbju sugas un šķirnes; kā daudzveidīgi izmantot kāpostus - tos var ne tikai sautēt, bet arī cept;  kā pareizi izmantot ķiploku - izspiest ķiplokspiedē vai kapāt, pievienot gatavošanas sākumā vai beigās?

Iegādājies žurnālu Dārzeņi rudenī preses tirdzniecības vietās vai ekiosks.lv!