konservēšana2022Jauns speciālizdevums - "Vasaras konservēšana"!

Speciālizdevums "Vasaras konservēšana" piedāvā receptes pagraba un pieliekamā ziemas krājumu papildināšanai - marinējumiem, salātiem, ievārījumiem, kompotiem un citiem konservējumiem, kuros izmantotas vasaras pirmās puses ogas, augļi, dārzeņi  - rabarberi, zemenes, ķirši, mellenes, avenes, jāņogas, ērkšķogas, gurķi, tomāti, kabači, skābenes, paprika.

Tāpat arī žurnālā padomus un ieteikumus labākai un drošākai konservēšanai dod DALIJA SEGLIŅA, Dārzkopības insitūta Pārstrādes un bioķīmijas nodaļas vadošā pētniece. Viņa piedalījusies konservēšanas vadlīniju izstrādāšanā un žurnālā atbild uz šādiem jautājumiem:
- ar ko aizvietot Ukrainas sāli, ar kuru līdz šim notika konservēšana?
- kā orientēties cukuros? Kurš visdrošākais ievārījumiem?
- vai pietiek, ka mūsdienās burkas mazgā trauku mazgājamajā mašīnā?
- vai parasto etiķi var aizvietot ar vīna un ābolu etiķi?

Meklē preses tirdzniecības vietās no 29. jūnija vai pērc šeit!