RUDENS KONSERVĒŠANA

Abonē šeit!

Jaunums! Izdevums “RUDENS KONSERVĒŠANA”

Pirmās rudens ražas veltes parasti apēdam svaigas (plūmes, ābolus, vīnogas) vai pagatavojam gardus pīrāgus, mērces, sacepumus un zupas.

Brīdī, kad rudens raža kļūst tik dāsna, ka svaigā veidā vai ikdienas ēdienos ābolu, tomātu, gurķu, kabaču kalnus apēst nav iespējams, sākas aizrautīgais konservēšanas laiks.

Tāpēc šajā žurnālā vienlaikus piedāvājam garšīgas receptes rudens ogu, augļu un dārzeņu izmantošanai gan ikdienas un svētku ēdienos, gan konservēšanai - ziemas krājumu papildināšanai pagrabā, kā arī zupu sagataves - ātrās burciņas, no kurām ziemā pusstundas laikā izvārīt gardu zupu.

Konservos un receptēs izmantoti:
āboli, bumbieri, plūmes
dzērvenes, brūklenes,
tomāti, paprika
gurķi, kabači, ķirbji
Bietes, pupiņas, zirņi
Kāposti uc. dārzeņi

 

 

Solvita Smiļģe
Šajā žurnālā vienlaikus piedāvājam garšīgas receptes rudens ogu, augļu un dārzeņu izmantošanai gan ikdienas un svētku ēdienos